Om oss

PartyLyd er en fresh utleiebedrift som streber etter å gjøre PA tilgjengelig til enhver fest! Fokuset vårt er pris, service og høy partyfaktor. Vi er lidenskapelige i vår oppgave å levere kvalitets høyttalere, mikrofoner, basskasser, røykmaskiner, stativer osv.  

 

Hvorfor startet vi PartyLyd? Ideen og drivet bak bedriften kommer av erfaringer med hjemmefester der kvaliteten på lydanlegget har gjort en stor forskjell. Musikk har alltid mye å si for stemningen, men folk flest som arrangerer hjemmefest er ikke villige til å betale i dyre dommer for leie av et skikkelig anlegg. Det slipper du hos oss. Her får du utstyret du trenger for å gjøre ditt party legendarisk, uten å måtte tømme lommeboka!

 

PA-anlegget og utstyret som skal gjøre bryllupet perfekt eller bursdagen ekstra minnerik, står klart hos oss nå mens du leser.
 

Hørt om vår utrolige Prisgaranti?

Hos PartyLyd satser vi alt på at vi har det billigste tilbudet, og derfor gir vi deg som kunde prisgaranti. Det vil si at dersom du finner tilsvarende utleieprodukter hos våre konkurrenter til lavere pris, matcher vi den og gir deg ytterligere 10% avslag!

Vi jobber aktivt for å utvide vårt tilbud av produkter. Du er alltid velkommen til å kontakte oss, på telefon eller e-post, dersom du har noen spørsmål!